کشف و ضبط تعدادي از اشياء تاريخي در تهران
دهه |
1391/2/22
فرمانده يگان حفاظت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از کشف تعدادي از اشياء تاريخي به همراه دستگاه فلزياب در تهران خبر داد.
به گزارش ميراث آريا(chtn)، سرهنگ پاسدار محمد کربلايي با اعلام اين خبر گفت: برابر گزارش واصله از سوي معاونت منابع و مخبرين يگان حفاظت استان تهران مبني بر فعاليت اشخاصي در زمينه فروش اشياء عتيقه و دستگاه فلز ياب، پس از اقدامات و بررسي هاي اوليه و احراز صحت خبر فوق طي هماهنگي و اخذ دستورات لازم از مقام قضايي با شناسايي محل اختفاء متهمين در اين خصوص دستگير شدند.
وي افزود: پس از شناسايي محل اختفاء متهمين، تيمي از عوامل يگان استان تهران به محل مذکور مراجعه و ضمن انجام عمليات دقيق و غافلگيرانه نسبت به دستگيري تعداد دو نفر عاملين قاچاق اشياء تاريخي اقدام به بازرسي هاي انجام پذيرفته از محل، تعدادي اموال تاريخي مربوط به دوره قاجاريه و ردياب سيمي کشف گرديد.
وي خاطر نشان کرد: يگان حفاظت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با آمادگي کامل به دنبال حفاظت و مراقبت از آثار تاريخي و باستاني است.
منبع : ميراث آريا
آخرین خبرها گردشگری
بیشترپربازدیدترین اخبار گردشگری
بیشترچرا تاریخ باید تاوان بلندپروازیها را پس دهد؟
1398/5/9
74161
رشد درآمد گردشگری ترکیه
1398/5/9
73479
تلاش شهر جهانی برای رفع مشکل نیروی ماهر صنعت گردشگری
1398/5/9
72309
بازداشت و جریمه برای زائران سیگاری در عربستان
1398/5/8
71625
همکاریهای بین موزهای ایران و بلژیک کلید خورد
1398/5/8
39731



