نقش بي بديل بانوان در توسعه و تقويت صنايع دستي و هنرهاي سنتي
دهه |
1391/3/19
رييس منطقه آسيا و اقيانوسيه شوراي جهاني صنايع دستي در مراسم تجليل از برگزيدگان صنايع دستي ايران با بيان اينکه 70درصد از افراد شاغل در حوزه صنايع دستي را بانوان تشکيل مي دهند به نقش بي بديل بانوان در توسعه صنايع دستي و هنرهاي سنتي در جوامع مختلف تاکيد کرد.
به گزارش ميراث آريا(chtn)؛ خانم دکتر غدا هيجاوي رييس شوراي جهاني صنايع دستي منطقه آسيا- اقيانوسيه بعد ظهر امروز در اين مراسم با بيان اين مطلب افزود: براساس يک گزارش 70درصد صنعت گران و شاغلان حوزه صنايع دستي را بانوان تشکيل مي دهند که 60درصد آنها در رده سني 20 تا 30 سال قرار دارند.
وي با بيان اينکه اين آمار نشان دهنده نقش بي بديل بانوان در توسعه صنايع دستي در جوامع مختلف است اضافه کرد: از اين تعداد بخش قابل توجهي از آنها فارغ التحصيلان دانشگاه هستند و با مهارت هاي صنايع دستي به صورت آکادميک آشنا هستند.
وي تصريح کرد: در حقيقت فعالان صنايع دستي اعم از صنعتگر، طراح، محقق، هنرمند و مروج دارايي حقيقي و ثروت واقعي يک کشور هستند که تمام تلاش خود را در راستاي حفظ فرهنگ و هويت ملي کشورشان به کار مي گيرند.
وي در ادامه اداد: صنايع دستي و هنرهاي سنتي نقش بسيار موثري در توسعه فرهنگي بين کشورهاي مختلف منطقه و جهان دارد و ايران باتوجه به برخورداري از صنايع دستي غني و داراي قدمت مي تواند نقش موثري در توسعه و تقويت روابط فرهنگي بين کشورهاي مختلف ايفا کند.
رييس شوراي جهاني صنايع دستي منطقه آسيا- اقيانوسيه خاطرنشان کرد: با گسترش جهاني شدن به نظر مي رسد گفتمان ميان فرهنگي امري ضروري و غير قابل اجتناب است.
هيجاوي در پايان گفت: از اين رو هرکسي در کنار متکي بودن به هويت فرهنگي خود بايد پذيراي فرهنگ ديگر مردمان نيز باشد.
منبع : ميراث آريا
آخرین خبرها گردشگری
بیشترپربازدیدترین اخبار گردشگری
بیشترچرا تاریخ باید تاوان بلندپروازیها را پس دهد؟
1398/5/9
74161
رشد درآمد گردشگری ترکیه
1398/5/9
73479
تلاش شهر جهانی برای رفع مشکل نیروی ماهر صنعت گردشگری
1398/5/9
72309
بازداشت و جریمه برای زائران سیگاری در عربستان
1398/5/8
71625
همکاریهای بین موزهای ایران و بلژیک کلید خورد
1398/5/8
39731



