بازديدكنندگان به شهر زيرزميني «سامن» راه مييابند
دهه |
1391/4/21
به گزارش پايگاه اطلاع رساني مرکز گردشگري علمي-فرهنگي دانشجويان ايران (istta)-
اسدالله بيات بيان كرد: فصل چهارم كاوش باستانشناسي در شهر زيرزميني «سامن» پايان يافته و امسال ميخواهيم يكي از كارگاههايي را كه در آن كاوش شده است، براي بازديد مردم آماده كنيم.
او ادامه داد: در اين راستا بايد مسير ورود و خروج گردشگران مشخص شود و پس از تثبيت اسكلتهاي كشفشده، ويترينهايي را براي نمايش آنها تهيه كنيم. البته به نظر ميرسد با توجه به محدويدت فضا در اين محل و باريك بودن مسيرها، بايد براي بازديد محدوديتهايي در نظر گرفته شود.
شهر زيرزميني «سامن» در استان همدان چند سال پيش در جريان يك عمليات مربوط به شركت مخابرات كشف شد.
كاوشهاي انجامشده در اين محوطه نشان داد در شهر سامن يك شهر زيرزميني بهصورت دستكند ساخته شده است كه از برخي فضاهاي آن براي تدفين مردگان استفاده ميشد. همچنين در كاوشها 60 اسكلت شناسايي شدند و مطالعات انسانشناسي در چند سال گذشته روي آنها انجام شد.
علي خاكسار – سرپرست كاوشهاي باستانشناسي محوطهي سامن - تأكيد كرده است: با فراهم شدن شرايط براي بازديد از اين مجموعهي زيرزميني بايد پلان مديريتي تهيه شود تا بازديدها بهدليل محدود بودن فضا بهدرستي انجام شوند.
چندي پيش شايعههايي دربارهي كشف تعدادي كوتوله در شهر زيرزميني «سامن» مطرح شد كه سرپرست كاوشهاي اين مجموعه و مديركل ميراث فرهنگي و گردشگري استان همدان آن را تكذيب كردند.
منبع : خبرگزاري دانشجويان ايران (isna)
آخرین خبرها گردشگری
بیشترپربازدیدترین اخبار گردشگری
بیشترچرا تاریخ باید تاوان بلندپروازیها را پس دهد؟
1398/5/9
74077
رشد درآمد گردشگری ترکیه
1398/5/9
73377
تلاش شهر جهانی برای رفع مشکل نیروی ماهر صنعت گردشگری
1398/5/9
72231
بازداشت و جریمه برای زائران سیگاری در عربستان
1398/5/8
71519
همکاریهای بین موزهای ایران و بلژیک کلید خورد
1398/5/8
39658

