آغاز همکاریهای علمی و پژوهشی در حوزه میراثفرهنگی ایران و چین
دهه |
1404/07/23
به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و زونگ پی وو سفیر جمهوری خلق چین در حاشیه آیین گشایش نمایشگاه ارمغان ابریشم در محل وزارت میراتفرهنگی و گردشگری دیدار کرد.
در جریان این دیدار محمدابراهیم زارعی رئیس پژوهشگاه ضمن اشاره به سوابق تاریخی روابط میان دو کشور به تشریح و معرفی ظرفیتها و سوابق همکاریهای پژوهشی میان پژوهشگاه و مؤسسات پژوهشی و دانشگاهی چین و تشریح فرایند برگزاری و انتشار مقالات مرتبط با روابط تاریخی میان ایران و چین در شماره اختصاصی مجله باستانشناسی پارسه پرداخت.
زونگ پی وو سفیر جمهوری خلق چین نیز ضمن تشکر و ابراز خرسندی از همکاریهای بعمل آمده بر اهمیت تداوم و استمرار این همکاریها تاکید کرد. او همچنین از ابتکارعمل پژوهشگاه در برگزاری نمایشگاه ارمغان ابریشم و اختصاص یک شماره ویژه از مجله باستان شناسی پارسه تقدیر و آن را فصل جدیدی از تبادلات علمی و فرهنگی میان دو کشور بر شمرد.
منبع : mehrnews
آخرین خبرها گردشگری
بیشترپربازدیدترین اخبار گردشگری
بیشترچرا تاریخ باید تاوان بلندپروازیها را پس دهد؟
1398/5/9
74170
رشد درآمد گردشگری ترکیه
1398/5/9
73487
تلاش شهر جهانی برای رفع مشکل نیروی ماهر صنعت گردشگری
1398/5/9
72313
بازداشت و جریمه برای زائران سیگاری در عربستان
1398/5/8
71634
همکاریهای بین موزهای ایران و بلژیک کلید خورد
1398/5/8
39741



