۳ نفر به بهانه مرمت مغازه، اقدام به حفاری غیرمجاز در هگمتانه کردند
دهه |
1404/05/11
به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ جواد خدامرادی، فرمانده یگان حفاظت ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان، از کشف و ضبط ۲۰ قطعه شیء تاریخی مربوط به دوران میانه اسلامی و دستگیری سه حفار غیرمجاز در عرصه جهانی هگمتانه خبر داد.
وی گفت: این افراد که با هویت مشخص و در پوشش انجام تعمیرات واحد صنفی خود، اقدام به حفاری غیرمجاز کرده بودند، با هوشیاری نیروهای یگان حفاظت میراثفرهنگی و همکاری مؤثر کلانتری ۱۳ عینالقضات شناسایی و در عملیاتی هماهنگ دستگیر شدند.
فرمانده یگان حفاظت میراثفرهنگی استان همدان افزود: در پی دریافت گزارشی مردمی مبنی بر فعالیتهای مشکوک در یکی از واحدهای صنفی واقع در عرصه جهانی هگمتانه، موضوع بهسرعت در دستور کار نیروهای یگان حفاظت قرار گرفت و پس از انجام پایش میدانی و بررسیهای اولیه، مشخص شد سه نفر به بهانه مرمت مغازه اقدام به حفاری غیرمجاز بهقصد کشف اشیای تاریخی کردهاند.
سرهنگ خدامرادی با اشاره به مراحل قانونی طیشده در این عملیات اظهار کرد: با هماهنگی دستگاه قضائی و اخذ نیابت قضائی، عملیات دستگیری با موفقیت انجام و در بازرسی از محل، ۲۰ قطعه شیء تاریخی متعلق به دوره میانه اسلامی شامل دوران سلجوقی و ایلخانی کشف و ضبط شد.
وی خاطرنشان کرد: متهمان پس از دستگیری برای سیر مراحل قانونی به مراجع ذیربط تحویل داده شدند و تحقیقات تکمیلی درباره زوایای این پرونده ادامه دارد.
فرمانده یگان حفاظت میراثفرهنگی استان همدان با تأکید بر نقش کلیدی مردم در صیانت از مواریث فرهنگی کشور تصریح کرد: این اقدام که در سایه مشارکت شهروندان و هوشیاری عوامل انتظامی و حفاظتی محقق شد، گواه عزم جدی نهادهای مسئول برای مقابله بیامان با جرایم مرتبط با میراثفرهنگی و حراست از سرمایههای تاریخی کشور است.
منبع : mehrnews
آخرین خبرها گردشگری
بیشترپربازدیدترین اخبار گردشگری
بیشترچرا تاریخ باید تاوان بلندپروازیها را پس دهد؟
1398/5/9
74072
رشد درآمد گردشگری ترکیه
1398/5/9
73370
تلاش شهر جهانی برای رفع مشکل نیروی ماهر صنعت گردشگری
1398/5/9
72226
بازداشت و جریمه برای زائران سیگاری در عربستان
1398/5/8
71516
همکاریهای بین موزهای ایران و بلژیک کلید خورد
1398/5/8
39654

