ورود عضویت
دهه

کشور باهاما را بهتر بشناسید

جالب است که بدانیم مجمع الجزایر باهاما از ابتدا مجمع الجزایر باهاس نامیده می شده است . کشوری است انگلیسی‌زبان و شامل بیش از سه هزار جزیره بزرگ و کوچک در اقیانوس اطلس که در شرق فلوریدا آمریکا و در شمال کوبا قرار دارد. جمعیت باهاما ۳۵۰ هزار نفر و پایتخت آن ناسائو است. پول رایج این کشور دلار باهاما است. به گزارش پایگاه خبری صدرا نیوز ؛ بخش اعظم این جزایر غیرمسکونی هستند. باهاماس که قبلا مستعمره بریتانیا بوده پس از استقلال دارای حکومتی شبیه کانادا واسترالیا است به عبارتی رئیس نمادین کشور الیزابت دوم ملکه بریتانیا است و فرماندارکل نیز که مقامی تشریفاتی دارد را او تعیین می کند. این کشور با کشورهای ایالات متحده آمریکا، کوبا و هائیتی دارای مرز مشترک دریایی می‌باشد. از نظر درآمد سرانه باهاما یکی از ثروتمندترین کشورهای قاره آمریکا است و در این رتبه پس از ایالات متحده و کانادا قرار دارد.

تصاویر کشور باهاما

نرخ ارز ( امروز ) - 19:59
قیمت دلار در تهران 496,020 ریال (-0.09%)
قیمت یورو در تهران 519,990 ریال (-0.05%)
قیمت پوند در تهران 601,210 ریال (0.01%)
قیمت درهم در تهران 137,380 ریال (-0.09%)
قیمت لیر در تهران 18,000 ریال (0.00%)

آب و هوا در باهاما

این جزیره دارای آب و هواي معتدل و نيمه استوائي می باشد و مهم ترین بخش آب و هوای اين جزاير وجود طوفانهای شدید به دلیل قرار گرفتن در اقیانوس می باشد .


موقعیت جغرافیایی در باهاما

موقیت جغرافیایی این کشور بین ۲۰ تا ۲۸ درجه شمالی و ۷۲ تا ۸۰ درجه غربی در اقیانوس اطلس و در شرق ایالات فلوریدای ایالات متحده می باشد . مساحت باهاما ۱۳۸۷۸ کیلومتر مربع است. باهاما از ۲۹ جزیره، ۶۶۱ جزیرک، و ۲۳۸۷ صخره آبی تشکیل شده است. ازبین این جزایر تنها ۳۰ تا ۴۰ جزیره مسکونی بوده و در حال حاضر در آن زندگی می کنند .از بین آ ن جزیره ها بزرگ‌ترین جزیره کشور آندروس نام دارد که در حدود ۱۸۰ کیلومتری جنوب شرقی فلوریدا قرار گرفته است. به ایالات متحده بیمینی نزدیک‌ترین ، جزیره باهاما است که از آن به عنوان دروازه باهاما نیز یاد می‌شود. ناساو، پایتخت کشور، در جزیره نیو پراویدنس قرار گرفته است. سطح تمامی جزایر پست و صاف بوده و ارتفاع برخی بلندی‌ها که در آن‌ها دیده می‌شود از ۱۵ تا ۲۰ متر تجاوز نمی‌کند. بلندترین نقطه کشور کوه آلورنیا (نام پیشین: تپه کومو) است که ۶۳ متر بلندا دارد و در جزیره کت قرار گرفته است.

پرچم باهاما

سیاست در باهاما

مجلس سنا دارای 16 عضو انتصابی است. مجلس نمایندگان دارای 49 عضو است که برای دوره‌ای پنج ساله با رأی تمامی افراد بالغ انتخاب می‌شود. فرماندار کل شخصی را به نخست وزیری انتصاب می‌کند که از پشتیبانی اکثریت مجلس نمایندگان برخوردار است، ملکه بریتانیا حکمران باهاما نیز هست و فرماندار کل نماینده وی در این کشور است. نخست وزیر عهده دار ریاست کابینه‌ای است که به مجلس نمایندگان پاسخگو است.

تاریخ در باهاما

کریستف کلمب اسپانیایی در سال ۱۴۹۲ در اولین سفر خود پس از ۳ روز و طی ۱۶۰ کیلومتر به دلیل اشتباهات محاسباتی به جزایر باهاما رسید، به تصور اینکه در خاک آسیا هستند. با آنکه اسپانیایی‌ها وارد جزیره شدند ولی هیچگاه باهاما رابه عنوان مستعمره خود نساختند و توانستند تمامی مردم بومی آن یعنی لوکایایی‌ها را برای بردگی به هیسپانیولا بردند. جزایر باهاما از 1513تا 1648میلادی تقریباً خالی از سکنه ماند تا اینکه در آن تاریخ استعمارگران انگلیسی از برمودا به جزیره الیوترا آمده و در آن ساکن شدند. انگلیسی‌ها در سال 1718 ، دزدان دریایی آب‌های باهاما را سرکوب کردند و این جزایر در آن سال جزئی از اراضی خالصه بریتانیا شد. پس از جنگ استقلال آمریکا از بریتانیا، هزاران تن از وفادارماندگان آمریکایی به حکومت بریتانیا و بردگان آفریقایی به باهاما آمدند و اقتصاد مبنی بر کشتزارها را در این جزایر پایه‌ریزی کردند. برده‌داری در سال 1807 در امپراتوری بریتانیا ملغی شد و بسیاری از بردگان آفریقایی که از کشتی‌های نیروی دریایی پادشاهی بریتانیا رهایی یافته بودند در خلال سده نوزدهم به باهاما آمده و در این جزایر ساكن شدند


دین و مذهب در باهاما

در کشور باهاما اقلیت های مذهبی باپتیست ، انگلیکن ، کاتولیک رومی زندگی می کنند.

تقسیمات کشوری در باهاما

کشور باهاما شامل 19 ايالت می باشد. تقسيمات قديم :جزایر آکلینز و کروکد،بیمینی،جزیره کت،اگزوما،فری پورت ،فرش کریک،گاورنورز هاربور ،های راک ،ا یناگوا ،کمپس بای ،جزیره لانگ،مارش هاربور ،مایاگوانا ،نیو پروویدنس ،نیکولز تاون و جزایر بری،جزیره راگد ،راک سوند ،سندی پوینت ،سان سالوادور و رام کی تقسیمات فعلی : آکلینز،آندروس جنوبی،آندروس شمالی،اسپنیش ولز،اگزوما،ایناگوا،جزیره کت،جزیره لانگ،بیمینی،جرج‌تاون،جزایر بری،جزیره سان،سالوادور،شهرک هوپ،فری پورت،گرند باهاما غربی،نیو پراویدنس،بلک پوینت , ،آباکو مرکزی ،آندروس ،الوثرا مرکزی ،گرند باهاما شرقی،گرند کی ،گرین ترتل ،جزیره هاربور , ،منگرو کی ،مایاگوانا ،جزیره مورز ،آباکو شمالی ،الوثرا شمالی ،جزیره راگد , ،رام کی ،آباکو جنوبی ،الوثرا جنوبی

اقتصاد در باهاما

محصولات صادراتی باهاما به کشور اسپانیا از قبیل مواد معدنی و نمک، محصولات حیوانی، مواد شیمیایی و میوه و سبزیجات است که(8/22%)، آمریکا (2/20 %)، لهستان (8/13 %)، آلمان (2/11%)،‌ انگلیس (8/5%) و گوانتامالا (پنج %) می باشد. محصولات وارداتی این کشور شامل ماشین‌آلات و تجهیزات، محصولات کارخانه‌ای، مواد شیمیایی، سوخت‌های فسیلی،مواد غذایی‌و احشام است‌که از کشورهای‌آمریکا‌(7/24%)، برزیل (7/15 %)، ژاپن (1/13%)،کره جنوبی(8/7%) و اسپانیا(2/6 %) وارد می‌شود. تولید ناخالص داخلی در این کشور 332/8میلیارد دلار است. 90% تولید ناخالص داخلی این کشور در بخش خدمات، 3% در بخش کشاورزی و 7% در بخش صنعت تولید می‌شود. ۱۸۲ هزار نفر نیروی کار این کشور را تشکیل می‌دهند که نیمی از آنها در بخش گردشگری مشغول به کار هستند. نرخ بیکاری در این کشور 6/7 % است و 3/9% از مردم زیر خط فقر زندگی می‌کنند. در سال ۲۰۰۷ نرخ تورم در آن 4/2 % بود.

ارتش و نظام در باهاما

نظام ارتشی باهاما ، زير نظر ارتش بريتانيا و حكومت ملكه اليزابت ميباشد، برای خدمت سربازی هیچ اجباری وجود ندارد ولی برای افرادی که به ارتش ماحق می شوند دولت لرایشان حقوق ماهیانه در نظر گرفته اند.

قوم و نژاد در باهاما

%85 از مردم آن از تبار آفریقایی و 12 % اروپایی‌تبارند. 3% نیز زردپوست آسیایی‌اند. مردم بومی و اصلی باهاما لوکایایی‌ها بودند که شاخه‌ای از سرخ‌پوستان تائینوی به‌شمار می‌آمدند.

گردشگری و سفر در باهاما

بندر ناسائو

تحصیل در باهاما

میزان با سوادی: 96% میباشد سن تحصیل اجباری در این کشور 6 تا 14 سال میباشد

فرهنگ در باهاما

گردشگری و توریست در باهاما

باهاما به دلیل داشتن جزایر زیبا به يكي از مراكز عمده گردشگري تبدیل شده است و اكثرأ آمريكاييها بيشترين تعداد توريست در اين جزاير را تشکیل می دهند و با صنایع جانبی‌اش، اکثریت نیروی کار را در بر می‌گیرد. این جزایر به صورت پناهگاه مالیاتی و مرکز مالی درآمده است. جزایر باهاماس را اینگونه میتوان تعریف کرد : بندر ناسائو ، پایتخت باهاماس در جزیره نیو پروویدنس قرار دارد. منظره ساحلی در جزیره آندروس که بزرگترین و در عین حال بکرترین جزیر مجمع الجزایر باهاماس محسوب می شود. منظره هوایی از منطقه اکسوما در مجمع الجزایر باهاماس که از دو جزیره اصلی و صدها جزیره غیرمسکون تشکیل شده است. ساحلی خالی از اغیار که فقط ردهایی به روی ماسه های سفید رنگ آن دیده شده و یک قایق بادبانی که پهنه دریا را می پیماید. فستیوال جونکانو مشهورترین فستیوال در باهاماس که در جریان جشن های کریسمس و سال نو برگزار می شود. منظره ای از خلیج فرناندز بی و آبهای شفاف ساحلی اش در جزیره کت آیلند باهاماس. منظره تماشایی غروب آفتاب در جزیره گرند باهاما که آب دریا و آسمان به یک رنگ درآمده اند. تصویر دیدنی یک خانه با سبک معماری کلونیال (دوره استعماری) و گل های آزالیا . در بسیاری از بندرهای مجمع الجزایر باهاماس معماری خانه ها هنوز سبک دوره استعماری را حفظ کرده است بودن توریست ها در ساحل جزیره ایلوترا و امکان ماهی گیری . ماهیگیری در وسط دریا و صید ماهی های بزرگ یا ماهیگیری با قلاب در جزایر باهاماس توریست های زیادی را به خود جلب می کند. چشم اندازی از بندر اورلوکایا در جزیره گرندباهاما با هتل هایی مدرن و لوکس

آژانس هواپیمایی

شرایط ویزای کشور باهاما

اطلاعات ویزا برای کشورباهاما در حال تکمیل شدن میباشد.

جاذبه‌های کشور باهاما

بیشتر
اطلاعات جانبی کشور باهاما

جمعیت باهاما


330,545

کد کشور باهاما


1242

زبان اصلی باهاما


انگلیسی

منطقه زمانی باهاما


1

حکومت باهاما


پارلمانی متمرکز / پادشاهی مشروطه

واحدپولی باهاما


وارد نشده

سمت رانندگی باهاما


چپ

ولتاژبرق باهاما


110

مساحت باهاما


13,939

پسوند اینترنتی باهاما


bs

تعداد استانهای باهاما


19

تعداد شهرهای باهاما


39

تعداد هتل های باهاما


216

تعداد فرودگاه ها باهاما


17

تعداد جاذبه های باهاما


0

تعداد دانشگاه‌ها باهاما


نامشخص

پایتخت باهاما


ناسآ

صرافی
ویزا