ورود عضویت
دهه

کشور سنگاپور را بهتر بشناسید

سنگاپور با پایتختی خود به عنوان کوچکترین کشور جنوب شرقی آسیا و جنوب شبه جزیره مالایا و در شمال خط ا ستوا قرار گرفته و همچنین مالزی و اندونزی دو کشور همسایه این کشور محسوب می شود .سنگاپور در دنیا به عنوان یکی از کشورهای ثروتمند و مدرن نیز معروف است. سنگاپور در سال های 1824 تا 1942 مستمره بریتانیا بود تا زمانی که به اشغال ژاپن درآمد تا زمانی که وینستون چرچیل توانست نیروهای بریتانی را مجبور به ترک کشور کند که در تاریخ دنیا این شکست را بزرگترین شکست تاریخ بریتانیا نامیده شد و باعث شد این کشور به عنوان عضوی مستقل در مالزی استقلال خود را به دست بیاورد. اما این شکست طولی نکشید که سنگاپور مجدد پس از پایان جنگ 1945 میلادی توسط نیروهای بریتانیایی بازپس گرفته شد. هجده سال بعد در سال ۱۹۶۳ سنگاپور به عنوان عضوی از فدراسیون مالزی استقلال خود را از بریتانیا بدست آورد. جمهوری سنگاپور زمانی تشکیل شد که توانست از مالزی بعد از دو سال ،از سال ۱۹۶۵ جدا شد. از نظر جغرافیایی سنگاپور دارای مساحت ۷۱۸ کیلومتر مربع و از تعدادی جزیره تشکیل شده ، می باشد که یکی از کشور های کوچک بشمار می آید. این کشور از نظر وسعت کمی کوچکتر از بحرین محسوب می شود . این کشور در دنیا به عنوان یکی از بزرگترین مراکز تجاری ، داد و ستد کالا بشمار می آید . سنگاپور و یکی از ۳ کشور-شهر مستقل کنونی در جهان است. از زمان استقلال در سال ۱۹۶۵، به یکی از پررونق‌ترین کشورهای جهان تبدیل شده و امروز یکی از پرترددترین بندرهای دنیاست. سنگاپور از لحاظ ذخایر معدنی کشوری فقیر است، اما اقتصاد آن که متکی بر بخش خدمات و صنعت است، رشد و شکوفایی فراوانی داشته و این کشور را به یکی از ثروتمندترین مناطق دنیا تبدیل کرده‌است. به نحوی که هم‌اکنون چهارمین مرکز اقتصادی بزرگ دنیا، دومین بازار بزرگ قمار و کازینو و سومین مرکز بزرگ پالایش نفت در دنیا به شمار می‌آید.ن

تصاویر کشور سنگاپور

نرخ ارز ( امروز ) - 15:59
قیمت دلار در تهران 647,000 ریال (0.00%)
قیمت یورو در تهران 696,440 ریال (-0.37%)
قیمت پوند در تهران 808,310 ریال (-0.38%)
قیمت درهم در تهران 178,720 ریال (-0.39%)
قیمت لیر در تهران 20,250 ریال (-0.49%)

آب و هوا در سنگاپور

آب و هوای این کشور گرم و مرطوب است و میانگین بارش سالانه در آن به بیش از ۲۳۴۰ میلی‌متر می‌رسد.


موقعیت جغرافیایی در سنگاپور

این کشور همسایه هایی در شمال (مالزی) و در جنوب با اندونزی دارد. آب و هوای این کشور گرم و مرطوب است و سالانه بیش از ۲۲۴ سانتی‌متر باران در آن می‌بارد.بیشتر جمعیت این کشور در منطقه شهر سنگاپور متمرکز هستند و بقیه خاک این جزیره را جنگل‌های بارانی استوایی پوشانده است و مهمترین فعالیت مردم پراکنده در آن مناطق کشاورزی است.

پرچم سنگاپور

سیاست در سنگاپور

رئیس جمهور در سنگاپور رئیس حکومت بوده که با رای مردم برای دوره‌ای شش ساله انتخاب و نخست وزیراین کشور ، رئیس دولت است که معمولا رئیس حزب اکثریت است.مجلس این کشور ۸۴ کرسی دارد که نمایندگان آن با رای مردم برای دوره‌ای پنج ساله انتخاب می‌شوند

تاریخ در سنگاپور

در قرن 14 میلادی سنگاپور با نام "تماسك" به معنی شهر ساحلی شهرت داشت.نام انگلیسی سنگاپور از مالایی Singapura (سنسکریت सिंहपुर "شهر شیر") برگرفته است،این نام اولین بار توسط سانگ نیلا اوتاما شاهزاده سوماترائی و بنیانگذار سنگاپور بر این شهر گذاشته شد. وی درحال شکار با جانوری مشابه شیر مواجه شده بود، این اتفاق را به فال نیک گرفته و در آن منطقه شهری به نام سنگاپور كه از دو كلمه(سنگا )،( پورا ) تشكیل شده و بمعنی( شهر شیر ) می باشندبنا کرد. به این ترتیب سنگاپور به شهر شیر شهرت یافته است. هرچند طبق مطالعات انجام شده، احتمالاً هرگز شیری در سنگاپور زندگی نکرده و جانور مشاهده شده توسط وی، ببر بوده است. دولت انگلیس بمنظور تقویت سلطه خود در هند و توسعه تجارت خود با چین بر آن شد كه سنگاپور را به سبب آنكه در راه بین این دو كشور قرار دارد جزء مستعمرات خود در آورد. استامفورد رافل در سال 1819 وارد سنگاپور شد و از طریق حاكم جوهور این جزیره را به كمپانی هند شرقی بریتانیا واگذار نمود. در آن زمان سنگاپور جزیره ای بود با جنگل هایی انبوه و متراكم و مرداب های فراوان كه جمعیت آن به عده قلیلی ماهیگیر و كولی های دریانورد محدود می شد. پنج سال پس از ورود استامفورد یعنی در سال 1824 سنگاپور رسماً جزء مستعمرات انگلیس شد. با گشایش كانال سوئز در سال 1869 سنگاپور لنگرگاه عمده ای برای كشتی هایی كه بین اروپا و آسیای شرقی رفت و آمد می كردند گردید. همزمان با توسعه اقتصادی ناشی از رشد صنعت لاستیك در مالایا، سنگاپور مهمترین مركز صادرات لاستیك در دنیا شد. شكوفایی و رونق اقتصادی روزبروز مهاجرین بیشتری را به سنگاپور جلب می كرد و این در حالی بود كه ناگهان هواپیما های ژاپن در بامداد روز 8 دسامبر سال 1941 سنگاپور خفته در خواب شیرین را بمباران نمودند و آن را به تصرف در آوردند وتا سال 1945 سنگاپور در اشغال ژاپنی ها باقی ماند. در سال 1945 بدنبال بمباران و نابودی شهرهای هیروشیما و ناكازاكی توسط آمریكا، انگلیس بلافاصله قوای خود را در سنگاپور پیاده و ژاپنی ها را از این جزیره بیرون راند. مجدداً انگلیس حاكمیت خود را بر سنگاپور اعمال نمود. از سال 1946 تا 1959 این جزیره رسماً جزء مستعمرات انگلیس گردید. در سال 1959 بدنبال فریاد آزادی خواهانه مردم سنگاپور انگلیس مجبور شد حكومت این جزیره را بدست مردم آن واگذار نماید ولی بر اساس فدراسیون مالایا و از نظر تقسیمات كشوری جزء مالایا بود. در سال 1963 دولت مالایا فدراسیون مالایا را لغو و (فدراسیون مالزی) را جایگزین آن نمود. بر اساس این طرح نام كشور از مالایا به مالزی تغییر یافت و سنگاپور همواره در تبعیت مالزی باقی ماند ولی در سال 1965 از این كشور جدا و استقلال كامل پیدا كرد.


دین و مذهب در سنگاپور

سنگاپور یک کشور چند مذهبی است. بر طبق آمار سال ۲۰۱۰ میلادی در مورد افراد بالای ۱۵ سال، ۴۴٫۲٪ افراد مقیم سنگاپور (به غیر از گردشگران و کارگران مهاجر) پیرو مذاهب بودایی و تائو هستند. همچنین ۱۸٫۳٪ جمعیت این کشور مسیحی، ۱۴٫۷٪ مسلمان، ۵٫۱٪ هندو و ۰٫۷٪ نیز پیرو ادیان دیگر هستند. ۱۷٪ از جمعیت سنگاپور نیز پیرو هیچ مذهبی نیستند.[۳] از سال ۱۹۷۲ میلادی فعالیت شاهدان یهوه در سنگاپور ممنوع اعلام شد. دلیل این ممنوعیت خودداری از انجام خدمت اجباری نظام وظیفه، خودداری از ادای احترام به پرچم و خودداری از ادای سوگند وفاداری به کشور اعلام شده است. در اختیار داشتن متون مذهبی و نشریات مربوط به این فرقه می‌تواند به مجازات تا ۱۲ماه حبس و ۲۰۰۰ دلار سنگاپور جریمه نقدی منجر شود.

تقسیمات کشوری در سنگاپور

سنگاپور با در نظر گرفتن سرزمین اصلی٬ از ۶۳ جزیره تشکیل شده است.

اقتصاد در سنگاپور

استراتژی اقتصادی جمهوری یا دولت-شهر کوچک سنگاپور در جنوب شرقی‌ آسیا، با جمعیت بیش از پنج میلیون نفربا منابع طبیعی ناچیز، و دسترسی محدود به آبهای شیرین، بوده است. بنیانگذاران این کشور،سنگ بنای این کشور را بر مبنای اقتصاد بازار آزاد بنا نهادند. امروزه سنگاپور دومین کشوریست که اقتصادی آزاد دارد و شفافیت اقتصادی در این کشور در سطح بسیار بالایی است. بر مبنای شخص‌های تجارت جهانی‌، سنگاپور چهاردهمین صادر کننده بزرگ و پانزدهمین واردکننده در دنیاست. همچنین این کشور کوچک با بهره گیری از بنادر توسعه یافته خود بالاترین نرخ تجارت خارجی‌ نسبت به تولید ناخالص داخلی‌ در دنیا را داراست طوری که این نسبت در حال حاضر ۳۹۰ درصد است. بسیاری از اقتصاد دانان معتقدند که عواملى مانند توسعه سازمانی-دولتی، ساختار ژئوپولتیکی، تشویق به پس انداز و سرما‌یه گذاری توسط دولت و سرما‌یه گذاری در بخش صنعت و بنادر در سنگاپور نقشى اساسی‌ در پیشرفت این کشور داشته اند. در حالی‌ که برخی‌ دیگر از اقتصاد دانان مانند جوسف استیگلیتز، توسعه این کشور را مرهون سیاست‌های این کشور در کاهش نابرابری اقتصادى می‌دانند. استیگلیتز معتقد است نظام مالیاتی و راه اندازی "صندوق آینده نگر" تاثیر چشم گیری در توزیع عادلانه درآمد و به تبع آن جهش اقتصادی سنگاپور داشته اند. طبق قوانین، ٣٦ درصد درآمد افراد جوان در صندوقى ذخیره مى شود تا بعدها به عنوان منبعى براى پرداخت هزینه هاى بیمه سلامت، مسکن، و بیکارى باشد. نابرابرى اقتصادى منتهى به نابرابرى در توزیع قدرت مى شود و جامعه اى که در آن توزیع ثروت عادلانه تر است، شهروندان قدرت بیشترى داشته و رانت خوارى که یکى از بازدارنده هاى توسعه اقتصادى است رواج کمترى دارد. اما شاید یکى از مهمترین عوامل دخیل در توسعه اقتصادى سنگاپور طى چهل سال اخیر نظام آموزش همگانى و کارآمد این کشور است. دسترسى همگانى به آموزش علاوه بر تلاش براى ایجاد جامعه اى برابر (ایجاد فرصت هاى یکسان براى قشر جوان)، مولد نیروى کار متخصص یک جامعه نیز مى باشد. نمى توان با قطعیت گفت که کدامیک از سیاست هاى اقتصادى و اجتماعى در سنگاپور بیشترین تاثیر را در پیشرفت این کشور داشته است یا این که آیا این سیاست گذارى ها در سایر کشورها قابل پیاده هستند یا نه ولى در نقش مجریان این کشور در این موفقیت شکى نیست. موفقیتى که بخش مهمى از آن ناشى از سیاست هاى موفق آموزشى همراه با سرمایه گذارى داخلى و خارجى در بخش صنعت بود که همراه با مدیریت موفق عرضه و تقاضا در بازار کار نرخ بیکارى ٢ درصدى کنونى (در مقایسه با ٢٥ درصد هنگام استقلال این کشور) و شکوفایى اقتصادى این کشور را به ارمغان آورده است.

ارتش و نظام در سنگاپور

فرمانده کل نيروهاي مسلح در كشور سنگاپور رییس جمهور ميباشد و سن خدمت سربازی18 سال ومدت آن 22تا 24ماه ميباشد . نیروهای مسلح سنگاپور ( SAF,) بازوی نظامی استراتژی دفاع تمام عیار جمهوری سنگاپور و نیز عنصر نظامی وزارت دفاع سنگاپور است.این نیروها دارای سه شاخهٔ ارتش سنگاپور، نیروی هوایی جمهوری سنگاپور (RSAF) و نیروی دریایی جمهوری سنگاپور (RSN) است. نیروهای مسلح از منافع، اقتدار و تمامیت ارضی سنگاپور در برابر تهدیدات خارجی حفاظت می‌کند. نیروهای مسلح شدیداً وابسته به تعداد زیاد سربازان وظیفهٔ فعال و ذخیره است. این نیرو دارای استحکام فعال در حدود ۷۱٬۶۰۰ خدمه و قادر به به حرکت در آوردن بیش از ۹۰۰٬۰۰۰ ذخیره است. مردم ذخیره‌های سنگاپور هستند. نیروهای ذخیره تا بیش از ۸۰٪ نظام دفاعی ارتش آن را تأمین کرده و استخوانبندی آن را تشکیل می‌دهند. نیروهای ذخیره نماد خواستهٔ جمعی سنگاپور برای ایستادن روی پای خود به منظور تأمین امنیت این کشور است.

قوم و نژاد در سنگاپور

سنگاپور نماینده ای ازكل آسیا است ولی در ابعا دی كوچك. چینی ها، مالایی ها، هندی ها، اروپائیان و سایر آسیایی ها فرهنگ، آئین، دین، لباس و غذای خود را به سنگاپور آورده اند و با سخاوت تمام آنها را در تركیبی جدید با عنوان فرهنگ سنگاپوری ارائه كرده اند. علیرغم وجود نژادهای مختلف در این سرزمین مردم آن با تفاهم كامل در كنار یكدیگر زندگی می كنند و سنگاپور را به كشوری نمونه در میان كشورهای چند فرهنگی جهان تبدیل نموده اند.

گردشگری و سفر در سنگاپور

اغلب ساكنين سنگاپور را چینی ها، مالایی ها، هندی ها و اروپائیان تشكيل ميدهند به همين جهت مقصد اكثر سفرهاي مردمان اين كشور كشورهاي فوق و نيز آمريكا و روسيه ميباشد.

تحصیل در سنگاپور

طى چهل سال اخیر، نظام آموزشى سنگاپور از سطحى معادل سایر کشورهاى در حال توسعه به سطح کشورهاى توسعه یافته ارتقا پیدا کرد. این بهبود کیفیت طى سه مرحله از سال ١٩٥٩ صورت گرفته است که طى مرحله اول، نخست وزیر آن زمان نظام آموزشى ملى این کشور را بنا نهاد. در طول این دوره مدارسى که منحصر به قشرهاى قومى نژادى مختلف بودند، به نظام واحدى ملحق شدند که در کنار زبان اصلى کشور، دروس به زبان انگلیسى نیز تدریس داده مى شدند. طى مرحله دوم اصلاحات، نظام آموزشى جدیدى معرفى شد که تمرکز بیشترى روى تاسیس مدارس فنى و حرفه اى و تربیت نیروى متخصص براى کشورى که از کمبود این نیرو رنج مى برد داشت. طى مرحله سوم این دگردیسى آموزشى، تمرکز بیشتر بر روى مؤسسات آموزش عالى و بهبود کیفیت دانشگاه ها بود. این تغییر با تشویق دانشجوهاى خارجى به تحصیل در دانشگاه هاى سنگاپور، ارتباط بیشتر دانشگاه هاى این کشور با دانشگاه هاى سایر کشورها، و سرمایه گذارى بیشتر در مراکز تحقیقاتى صورت گرفت. طى همین دوره ایده هایى نظیر تفکر خلاق و تدریس کمتر - یادگیرى بیشتر در سطح مدارس اجرا شد. در مجموع این تغییرات کمک شایانى به توسعه منابع انسانى در سنگاپور و تامین نیروى کار متخصص براى به حرکت در آوردن چرخ هاى صنعت در این کشور کرد . حوزه دانشگاه در اين كشور داراي اعتبار خاصي است ك معروف ترين آن دانشگاه صنعتی نانیانگ ميباشد . دانشگاه صنعتی نانیانگ (NTU) با وسعت ۲۰۰ هکتار و سرمایه‌گذاری مالی ۹۱۴ میلیون دلار در جنوب غربی کشور سنگاپور واقع شده است. این دانشگاه دارای ۱۱۰۰ عضو هیئت علمی، ۳۷۳۹ پرسنل اداری-پژوهشی و ۲۸۹۴۹ دانشجو است که از این تعداد دانشجو ۸۷۴۳ نفر در سطح تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل می‌باشند. بر طبق آمار رسمی و رتبه‌بندی‌های معتبر بین‌المللی این دانشگاه از برترین‌های دنیا در زمینه‌های مختلف علمی می‌باشد: رتبه جهانی ۶۱ در کل رشته‌ها (رتبه ۱۰ در آسیا) و رتبه ۲۹ در علوم مهندسی در رتبه بندی موسسه تایمز در سال ۲۰۱۴ رتبه ۸ در دنیا از نظر ارجاعات مقالات علمی ISI در دنیا در علوم مهندسی در سال ۲۰۰۹ در زمینه آموزش و پژوهش دوره دکتری این دانشگاه دارای تبادلات مشترک بین‌المللی با سایر دانشگاه‌های تراز اول جهان است. به عنوان نمونه می‌توان اشاره کرد به دوره مشترک دکتری و فوق دکتری این دانشگاه با مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT). دانشگاههاي ديگر اين كشور عبارتند از: دانشگاه ملی سنگاپور مجموعه دانشگاههای جیمزکوک دانشگاه مدیریت سنگاپور دانشگاه طراحی و مهندسی سنگاپور

فرهنگ در سنگاپور

درکشور سنگاپور سه فرهنگ اصلى وجوددارد. چيني، مالزيايى و هندي. اکثريت مردم سنگاپور چينى هستند. البته ديگر فرهنگ‌ها در اقليت قرار گرفته‌اند. مثل اروپائيان، اورآسيايى‌ها، آمريکايى‌ها و غيره. همان‌طورى که قبلاً نيز اشاره‌ گرديد آنها مذاهب مختلفى دارند و به زبان‌هاى مختلف صحبت مى‌کنند. آئين و جشنواره‌ها و يا بعبارت ديگر هرکدام فرهنگ خاص خود را دارند. ولى به‌رغم اين اختلافات نژادى و فرهنگي، اين کشور موفق به حفظ يگانگى و اتحاد همگانى شده‌ است و شايد يکى از عواملى که توانسته سبب موفقيت اين کشور شود همان اتحاد و يکپارچگى اين کشور بوده‌است.

گردشگری و توریست در سنگاپور

سنگاپور - جزیره سنتوزا جزیره سنتوزا در جنوب کشور سنگاپور ، به عنوان یک مکان گردشگری این کشور کوچک سالیانه میلیون ها نفر را به سمت خود می کشاند . این جزیره ابتدا روستایی برای ماهیگیری بوده است و از آن به عنوان بن بست مرگ یا جزیره مردگان یاد می کردند . انگلیس تا سال 1967 از این جزیره با عنوان پایگاه نظامی استفاده می کرده است . سنتوزا و دنیای زیر آب شهر سنگاپور در این مجموعه می توان با تله کابین به سمت سنتوزا حرکت کرد و منظره با شکوه آسمان سنگاپور و بندر تجاری جهانی سنگاپور را از چشم پرندگان مشاهده کرد. هنگام ورود تصاویری که نمایانگر تاریخچه سنگاپور هستند را مشاهده می نمائید. اسكله كلارك سنگاپور این مکان که مجموعه ای از مغازه های زنجیره ای قرن نوزدهم بوده است ، هم اکنون دربرگیرنده بیش از 50 مغازه و فروشگاه می باشد که عرضه کننده انواع لباس های ابریشمی و پارچه های طرح دار تا مبلمان و عتیقه جات می باشد. خیابان ارچاد ، ارکید شهر سنگاپور این جاده که 5/2 کیلومتر می باشد بیشترین فروشگاه ها و مراکز خرید را در خود جای داده است. این جاده که به طور طبیعی درختچه های جوز و فلفل در آن وجود دارد دربرگیرنده شیک ترین فروشگاه ها و رستوران ها و هتل های لوکس می باشد . باغ وحش شهر سنگاپور این باغ وحش باشکوه با مساحت 90 هکتار در برگیرنده بیش از 2.000 حیوان از سراسر جهان می باشد که بسیاری از این حیوانات آزاد هستند و تنها با حفاظ های طبیعی از قبیل آب یا بوته ها نگهداری می شوند. دریاچه دلفین های سنتوزا شهر سنگاپور دلفین های این دریاچه که از تایلند به این مکان آورده شده است به دلیل اینکه رنگ پوستشان به صورتی گرویده است معروف هستند. 6 دلفین این دریاچه در تانکی به عمق 5/4 متری حاوی آب دریا و مشابه زیستگاه طبیعی این دلفین هاست زندگی می کنند. اسکله قایق – سنگاپورBoat Jetty - Singapore یکی از بهترین نقاط سنگاپور رستوران های روباز آن می باشد . این مکان که مملو از افراد بومی و خارجی ها و توریست ها می باشد در برگیرنده کافه های شیک ، رستوران های رو باز و گسترده و میکده های مختص جوانان و گالری های مد می باشد. باغ گیاه شناسی باغ گیاه شناسی سنگاپور (Singapore Botanic Gardens) با 63.7 - هکتار در کشور سنگاپور قرار دارد. این باغ تنها باغی در جهان می باشد که از 5 صبح تا 12 نیمه شب هر روز باز است. "باغ گیاه شناسی " در سال 1822 توسط سر استمفورد رافلز، بنیانگذار سنگاپور مدرن و مشتاق طبیعت ، تاسیس شد. موزه تاریخ سنگاپور موزه تاریخ سنگاپور مي توانيد وقايعي را که از قرن چهاردهم سبب شکل گيري سنگاپور تا کنون شده است را دنبال کنيد. موزه تاريخ موزه تاریخ سنگاپور به مانند شهر فرنگي است که در آن فرهنگ و تاريخ غني مردم سنگاپور ، ريشه اجدادي و تعدد مذهبي و نژادي و جنگ ها ونزاع هاي تاريخي ملت سنگاپور را کشف مي کنيد.جواهرات و طلاهاي متعلق به قرن چهاردهم که مربوط به دوران قبل از استعمار سنگاپور است را مشاهده کنيد. کلیسای سنت ژوزف سنگاپور فرانسیسکو دوسیلوا ماله بود که در اوایل دهه سال 1800 این کلیسا را تاسیس کرد و بعد از اینکه در سال 1906 فرسوده شد مدیران آن زمان تصمیم گرفتند در این مکان کلیسای جدید بسازند ، ساخت و ساز که در سال 1912 کامل و تمام شد. پارك شبانه روزي سافاري اولين پارك جيات وحش در جهان است . که به صورت شبانه روزی پذیرای شتاقان و گردشگران می باشد. که این خصیصه مهم برای بسیاری از توریستها و گردشگران خارجی یک نوع جاذبه خاص خودش را دارد. كه گردشگران مي توانند نادرترين و کمیاب ترین حيوانات جهان را در پارك شبانه روزي سافاري مشاهده كنند.

تبدیل تاریخ

جاذبه‌های کشور سنگاپور

بیشتر
اطلاعات جانبی کشور سنگاپور

جمعیت سنگاپور


5,535,000

کد کشور سنگاپور


65

زبان اصلی سنگاپور


مالای

منطقه زمانی سنگاپور


8

حکومت سنگاپور


جمهوری

واحدپولی سنگاپور


دلار سنگاپور

سمت رانندگی سنگاپور


چپ

ولتاژبرق سنگاپور


220

مساحت سنگاپور


7,183

پسوند اینترنتی سنگاپور


sg

تعداد استانهای سنگاپور


2

تعداد شهرهای سنگاپور


2

تعداد هتل های سنگاپور


485

تعداد فرودگاه ها سنگاپور


1

تعداد جاذبه های سنگاپور


0

تعداد دانشگاه‌ها سنگاپور


7

پایتخت سنگاپور


سنگاپور

صرافی
هتل

استانها و شهرهای کشور سنگاپور