ورود عضویت
دهه

کشور بنین را بهتر بشناسید

بعد از سال 1600، بنین امروزی دارای مناطق مختلف با نظام های سیاسی و قومیت های مختلف بود. اینها شامل دولت شهرها در امتداد ساحل (عمدتاً از گروه قومی آجا ، و همچنین شامل مردم یوروبا و گبه ) و مناطق قبیله ای در داخل (متشکل از مردمان باریبا ، ماهی، گدوی، و کابی) بود. امپراتوری اویو ، که عمدتاً در شرق بنین واقع شده بود، یک نیروی نظامی در منطقه بود که حملاتی را انجام می داد و از پادشاهی های ساحلی و مناطق قبیله ای خراج می گرفت. وضعیت در قرن هفدهم و هجدهم تغییر کرد زیرا پادشاهی داهومی که عمدتاً از مردم فون تشکیل شده بود، درفلات Abomey و شروع به تصرف مناطق در امتداد ساحل کرد. تا سال 1727، پادشاه آغاجه پادشاهی داهومی، شهرهای ساحلی آلادا و ویداه را فتح کرد . داهومی به خراج‌گزار امپراتوری اویو تبدیل شده بود و رقیب بود، اما مستقیماً به ایالت-شهر پورتو-نووو متحد اویو حمله نکرد . ظهور داهومی، رقابت آن با پورتو نوو، و سیاست قبیله ای در منطقه شمالی تا دوره استعمار و پس از استعمار ادامه یافت. در داهومی ، برخی از افراد جوان تر نزد سربازان مسن تر شاگرد شدند و آداب و رسوم نظامی پادشاهی را تا زمانی که به سن کافی برای پیوستن به ارتش رسیدند، آموزش دادند. داهومی یک لشکر سرباز زن نخبه به نام‌های آهوسی (همسران پادشاه)، مینو ("مادران ما" در فونگبه ) یا " آمازون‌های داهومی" تأسیس کرد. این تأکید بر آمادگی و دستاوردهای نظامی، داهومی را از سوی ناظران اروپایی و کاشفان قرن نوزدهم مانند سر ریچارد برتون ، « اسپارت سیاه» لقب داد . امپراتوری پرتغال طولانی ترین حضور اروپایی در بنین بود که در سال 1680 شروع شد و در سال 1961 با خروج آخرین نیروها از آجودا به پایان رسید . پادشاهان داهومی اسیران جنگی خود را به بردگی فراآتلانتیک فروختند یا در مراسمی به نام آداب و رسوم سالانه آنها را کشتند . در حدود سال 1750، پادشاه داهومی با فروش اسیران آفریقایی به تاجران برده اروپایی، سالانه 250000 پوند درآمد داشت. این منطقه به دلیل رونق تجارت برده، "ساحل برده" نامیده شد. پروتکل های دادگاه که خواستار بریده شدن سر بخشی از اسیران جنگی در نبردهای پادشاهی بود، تعداد افراد برده صادر شده از منطقه را کاهش داد. این تعداد از 102000 نفر در هر دهه در دهه 1780 به 24000 نفر در هر دهه در دهه 1860 رسید. این کاهش تا حدی به دلیل قانون تجارت برده 1807 بودممنوعیت تجارت برده در اقیانوس اطلس توسط بریتانیا در سال 1808 و به دنبال آن سایر کشورها. این کاهش تا سال 1885 ادامه یافت، زمانی که آخرین کشتی برده از جمهوری بنین مدرن به مقصد برزیل حرکت کرد، که هنوز برده داری را لغو نکرده بود. پایتخت پورتو نوو (به پرتغالی "بندر جدید") در ابتدا به عنوان بندری برای تجارت برده توسعه یافت. آمازون های داهومی با پادشاه در راس آنها، رفتن به جنگ، 1793. در میان کالاهایی که پرتغالی ها به دنبال آن بودند، اقلام حکاکی شده ای از عاج ساخته شده توسط صنعتگران بنین به شکل نمکدان های حکاکی شده، قاشق ها و شاخ های شکار بود - قطعاتی از هنر آفریقایی که برای فروش در خارج از کشور به عنوان اشیاء عجیب و غریب تولید می شدند.

تصاویر کشور بنین

نرخ ارز ( امروز ) - 19:59
قیمت دلار در تهران 647,000 ریال (0.00%)
قیمت یورو در تهران 685,860 ریال (0.10%)
قیمت پوند در تهران 797,750 ریال (0.08%)
قیمت درهم در تهران 175,510 ریال (0.09%)
قیمت لیر در تهران 19,850 ریال (0.00%)

آب و هوا در بنین

بنین یک کشور واقع در غرب قاره آفریقاست که از نظر آب و هوا، دارای وضعیت‌های متنوعی است. در سواحل جنوبی واقع در ساحل گینه، آب و هوا بیشتر گرمسیری و مرطوب است. این مناطق با بارندگی فراوان در فصل باران و دمای متوسط ۲۵-۳۵ درجه سانتیگراد، محل سکونت گوناگونی از جمله بومیان و عرب‌ها هستند. در مناطق شمالی و مرکزی کشور که بیشترین بخش سطح آن را تشکیل می‌دهند، آب و هوا نسبتاً خشک‌تر است. دماها در این نواحی معمولاً بین ۲۵ تا ۳۰ درجه سانتیگراد در تابستان و در زمستان به ۱۲ درجه سانتیگراد می‌رسند. مواقعی که بارندگی رخ می‌دهد، اغلب در فصل باران، اما مقدار آن معمولاً کمتر از سواحل است.


موقعیت جغرافیایی در بنین

بنین یک کشور واقع در غرب قاره آفریقاست و محدوده جغرافیایی آن بسیار متنوع است. این کشور از شمال به بورکینافاسو و نیجر، از شرق به نیجریه و از غرب و جنوب به ساحل اقیانوس اطلس محدود می‌شود. این موقعیت منحصر به فرد از بنین یک نقطه ترانزیتی مهم در مسیرهای تجاری و اقتصادی کرده است. همچنین وجود سواحل طولانی این کشور، زمینه‌ساز توسعه فعالیت‌های مرتبط با دریانوردی، صنایع مرتبط با دریا و تجارت بین‌المللی در بنین می‌شود. بنین به صورت نوار باریکی از خلیج بنین به سوی شمال کشیده شده‌است. در شمال غرب کوه آتاکورا قرار دارد. در شمال شرق، جلگه‌ها به سوی دره نیجر متمایل است. فلات‌های مرکزی بنین به منطقه کم ارتفاع حاصلخیزی در جنوب منتهی می‌شود. در پشت جلگه‌ای ساحلی و باریک مرداب‌ها جای دارند. آب و هوای آن گرم و مرطوب در جنوب همراه با باران بسیار که به آن نوعی آب هوای شبه استوایی می‌بخشد. هر چه از جنوب به سمت شمال کشور پیش برویم از مقدار بارندگی‌ها کاسته می‌شود. از این رو پوشش گیاهی آن از جنگل‌های استوایی در جنوب و بوته‌زارها در شمال در اختلاف است. رودهای مهم این کشور، ومه، نیجر هستند و بلندترین نقطه بنین گرانکوه آتاکورا با ارتفاع ۳۵ متر است.

پرچم بنین

سیاست در بنین

بنین یک جمهوری دموکراتیک است که دارای نظام سیاسی چند حزبی است. این کشور دارای قانون اساسی که تعیین‌کننده نظام حکومت، حقوق شهروندی و اساس‌نامه سازمان‌های دولتی می‌باشد. رئیس‌جمهور به عنوان رهبر اجرایی انتخاب می‌شود و قدرت اجرایی را بر عهده دارد. همچنین مجلس ملی که اعضای آن به صورت مستقیم توسط مردم انتخاب می‌شوند، بخش قانون‌گذاری و نظارت بر اجرا را بر عهده دارد. لنین در ۱۸۷۲ به مستعمره فرانسه تبدیل شد. این کشور در ۱ اوت ۱۹۶۰ از فرانسه زیر نام داهومی اعلام استقلال کرد. در ۱۹۷۲ یک دولت دیکتاتوری مارکسیست لنینیست در بنین برآمد و به حکومت نظامی‌ها در بنین پایان داد. رهبر این حکومت ماتیو کرکو بود. ماتیو کریکو در سال ۱۹۷۲ قدرت را در دست گرفت، و در سال ۱۹۷۵ نظام تک‌حزبی به نام حزب انقلاب مردمی بنین در این کشور برقرار کرد که خود رهبر آن بود. در ۱۹۸۹ و با فروپاشی شوروی زمینه‌های حرکت به سوی یک حکومت انتخابی فراهم شد. فشار اقتصادی و ناآرامی‌های فزاینده کرکو را مجبور کرد در ۱۹۹۰ کنفرانسی ملی را برگزار کند. نتیجه کنفرانس قانونی اعلام شدن فعالیت احزاب سیاسی در این کشور در سال ۱۹۹۰ و هم‌چنین برگزاری انتخابات در ۱۹۹۱ بود. در انتخابات ۱۹۹۱ کرکو شکست خورد، قدرت را به شکلی صلح‌آمیز واگذار کرد و نخست‌وزیر پیشین نیکفور سوگلو به ریاست جمهوری رسید. نیکفور سوگلو با ائتلاف سه‌حزبی در مسند قدرت قرار گرفت. بنابر آمار وضعیت حقوق بشر پس از این تغییر و تحولات پیشرفت چشمگیری پیدا کرد. سوگلو در سال ۱۹۹۳ به حزب رنسانس بنین پیوست.

تاریخ در بنین

تاریخ بنین با بازتاب‌های غنی از فرهنگ‌ها و تمدن‌های مختلف آغاز می‌شود. این منطقه در طول تاریخ میزبان اقوام و فرهنگ‌های مختلفی بوده است، از جمله تمدن‌های گن و فون. در دوران استعمار اروپایی، بنین تحت تأثیر کشورهای مختلف اروپا قرار گرفت و پس از آن در سال ۱۹۶۰ استقلال خود را اعلام کرد. از آن زمان به بعد، بنین در مسیر توسعه و تحولات اقتصادی و اجتماعی قرار گرفته است. بنین از پادشاهی داهومی پدید آمده‌است. داهومی در آغاز سلطان‌نشینی بود به نام فون که در سده هفتم در اطراف شهر آبو پدید آمد و با گذر زمان بر وسعت خود بسوی شمال و جنوب افزود. در قرن ۱۷ امپراتوری داهومی بخش قابل توجهی از غرب آفریقا را دربر می‌گرفت. این پادشاهی در سده هفدهم به یک پادشاهی مرفه تبدیل شده‌بود که اسیران جنگی خود را به عنوان برده به اروپایی‌ها، به‌ویژه به پرتغالی‌ها و هلندی‌ها می‌فروخت. ساحل داهومی نیز در آن زمان به عنوان «ساحل بردگان» شهرت یافته‌بود. یک دژ قدیمی پرتغالی که در حال حاضر موزه است در شهر ساحلی «اُویدا» یادگاری است از دوران تجارت برده‌ها. در نیمه قرن ۱۹، بسیاری از بردگان پیشین برزیلی (آگودا) در شهرهایی مانند پورتو نووو و اویدا ساکن شده و به بازرگانی روی آوردند. این گروه از لحاظ فرهنگی تأثیر زیادی بر مردم محلی به‌ویژه بر یوروباها داشته‌اند. از سده هیجدهم امپراتوری داهومی آغاز به فروپاشی کرد به‌گونه‌ای که فرانسوی‌ها در سال ۱۸۹۲ موفق شدند بخش بزرگی از این منطقه را در کنترل خود بگیرند. داهومی در سال ۱۸۹۹ به عنوان جزئی از «غرب آفریقای فرانسه» درآمد. در سال ۱۹۵۸ این کشور تحت عنوان جمهوری داهومی به خودمختاری رسید. این کشور در ۱ اوت ۱۹۶۰ استقلالش را بدست آورد و جمهوری داهومی بنیان نهاده شد.


دین و مذهب در بنین

48.5 درصد مسیحیت 27.7 درصد اسلام 11.6٪ وودون 12.2٪ بدون دین ۴۰‎٪ نژاد مردم بنین را قبایل فون، ۱۲٪ را یوروبا، ۱۱٪ را آجارا و ۸٪ را باریبا تشکیل می‌دهند. زبان رسمی مردم بنین، فرانسوی است که در کنار آن بیش از ۶۰ زبان و لهجهٔ محلی نیز وجود دارد. در منطقه شمالی بنین که تحت نفوذ سودانی‌ها یا هوساها به اسلام گردیده‌اند تحت تأثیر فرقه قادریه قرار گرفته‌اند. برخی از اقوام بومی این سرزمین در برابر اسلام مطلقاً غیرقابل نفوذ باقی ماندند. در کوه‌های آتاکورا جزء فاراجبانی که از نیجر، نیجریه و غنا آمده‌اند و مسلمانند مسلمانً دیگری وجود ندارد. در منطقه جنوب بنین اسلام اساساً شهری است. پیروان مذهب تیجانیه در کوتونو و پورتو نووو و اطراف آن زندگی می‌کند. شهر پورتو نووو محل برخورد مسلمانان آفریقایی و مسلمانان مهاجری بود که از آمریکای جنوبی آمده بودند. اسلام خیلی زود به این شهر وارد شد و حضور تاجران مسلمان در این شهر در اواخر قرن ۱۷ ذکر کرده‌اند.

تقسیمات کشوری در بنین

بنین به ۱۲ استان تقسیم شده است، هر یک از این استان‌ها دارای نقش و تأثیر مختص به خود در اقتصاد و فرهنگ بنین هستند. هر استان دارای یک شهرستان مرکزی است که مرکز فعالیت‌های اداری و فرهنگی آن استان می‌باشد.

اقتصاد در بنین

اقتصاد بنین از مزیت‌های مختلفی بهره می‌برد. این کشور دارای معادنی از قبیل سرب، زغال‌سنگ و آهن است و صنایع مرتبط با استخراج این مواد معدنی نقش مهمی در اقتصاد دارند. همچنین بخش‌های کشاورزی و صنعتی نیز در اقتصاد بنین تأثیرگذارند. کشاورزی در این کشور شامل کشت محصولاتی همچون زرعی، نیشکر و کاکائو می‌شود. صنعت نیز در زمینه‌های فراوری مواد غذایی و تولید محصولات نساجی و چرم‌سازی فعال است. واحد پول بنین، فرانک سی اف آ با واحد جزء (سانتیم) می‌باشد. صادرات بنین را نفت، پنبه، روغن نخل، دانه‌های روغنی و کاکائو تشکیل می‌دهند. اقتصاد این سرزمین وابسته به کشاورزی است. پنبه، هسته روغن نخل سه چهارم صادرات کشور را تشکیل می‌دهد. تهیه لوازم زندگی و صنایع کوچک از جمله مصنوعات بنین به‌شمار می‌رود. دولت برای ترقی صنعتی کشور در سال ۱۹۷۵ برنامه هائی از جمله تأسیس کارخانه پارچه بافی با دو هزار نفر کارگر به مرحله اجرا درآورده‌است. از هر ده نفر نه نفر به کارهای زراعی و مشاغل وابسته به آن اشتغال دارند. بیشتر کالاهای بازرگانی کشور از بندر کوتونو که در عین حال بزرگ‌ترین شهر بنین است می‌گذرد.

ارتش و نظام در بنین

نظام دولتی بنین بر پایه جمهوری دموکراتیک استوار است که نظامی مدنی دارد. ارتش بنین نیز به عنوان نهاد مسئول برای حفاظت از امنیت و سلامت کشور و مردم در معرض تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی وظیفه‌مند است. این نیروها با تأکید بر حفظ استقلال و حریم ملی مشغول به فعالیت هستند.

قوم و نژاد در بنین

38.4% Fon 15.1٪ Adja & Mina 12٪ یوروبا 9.6 درصد در شرق 8.6% زشت 6.1٪ اوتاماری 4.3٪ Yoa-Lokpa 2.9 درصد گفت 2.8٪ دیگران

گردشگری و سفر در بنین

سفر در بنین می‌تواند تجربه‌ی منحصر به فردی باشد. از روستاهای ساحلی با فضای سبز و اقیانوس آرام گرفته تا بازارهای پرانرژی در شهرها، هر نقطه‌ای از بنین مختصری از زندگی و فرهنگ این کشور نمایان می‌سازد. افراد می‌توانند با شرکت در تورهای متنوع و شناخت معماری سنتی و تاریخی شهرها و روستاها، تجربه جذابی از سفر به بنین داشته باشند.

تحصیل در بنین

سیستم آموزشی بنین تلاش می‌کند تا فرصت‌های آموزشی متنوعی را برای جوانان و نوجوانان فراهم کند. از زیرساخت‌های آموزش ابتدایی تا آموزش عالی و دانشگاهی، این کشور در جهت ارتقاء سطح دانش و مهارت‌های جوانان تلاش می‌کند. همچنین برخی از دانشگاه‌های بنین در رده‌های بالایی از دانشگاه‌های آفریقا قرار دارند.

فرهنگ در بنین

فرهنگ بنین غنی و متنوع است و تأثیرات مختلفی از نقاط مختلف جهان در آن مشهود است. موسیقی، هنرهای تجسمی، رقص‌های محلی و مراسمات سنتی بخشی از تجلیات فرهنگی این کشور هستند. همچنین در زندگی روزمره و تعاملات اجتماعی، ارزش‌ها و سنن محلی نقش مهمی ایفا می‌کنند و از زندگی روزمره مردم بنین رنگ و بویی خاص به میان می‌آورند.

گردشگری و توریست در بنین

بنین دارای طبیعتی بسیار زیبا و متنوع است که جاذبه‌های گردشگری فراوانی در خود جای داده است. از سواحل ساحلی طولانی گرفته تا پارک‌ها و مناطق طبیعی، هر کدام تجربه‌های دیدنی و خاص خود را ارائه می‌دهند. از جمله جاذبه‌های گردشگری برجسته بنین می‌توان به پارک ملی پنگاره، شهر آرت و منطقه زمین‌های چینی اشاره کرد. همچنین فعالیت‌هایی همچون ماجراجویی در جنگل، مشاهده پرندگان مهاجر، و گردش در بازارهای محلی نیز از موارد محبوب بین گردشگران است. از جمله جاذبه های دیگر گردشگری در کشور بنین میتوان به این موارد اشاره کرد: موزه دا سیلوا نماد میدان Place de I’toil Rouge پل Ancien Pon موزه Musée en Plein Air de Parakou موزه تاریخی اویداه کاخ سلطنتی، پورتو نووو کاخ سلطنتی ابومی بنین

تبدیل تاریخ

شرایط ویزای کشور بنین

اطلاعات ویزا برای کشوربنین در حال تکمیل شدن میباشد.

جاذبه‌های کشور بنین

بیشتر
اطلاعات جانبی کشور بنین

جمعیت بنین


13,754,688

کد کشور بنین


229

زبان اصلی بنین


فرانسوی

منطقه زمانی بنین


1

حکومت بنین


جمهوری دموکراتیک

واحدپولی بنین


فرانک سی اف ای آفریقای مرکزی

سمت رانندگی بنین


راست

ولتاژبرق بنین


220

مساحت بنین


114,763

پسوند اینترنتی بنین


bj

تعداد استانهای بنین


8

تعداد شهرهای بنین


12

تعداد هتل های بنین


88

تعداد فرودگاه ها بنین


1

تعداد جاذبه های بنین


0

تعداد دانشگاه‌ها بنین


نامشخص

پایتخت بنین


وم

ویزا
صرافی